Telefoonnummer: 020-261 04 13

Het Resultaat.

De tanden van mevrouw K. Blomqvist

Voor:
Tanden Bleken Amsterdam Voor 1
Na:
Tanden Bleken Amsterdam Na 1

De tanden van mevrouw P. Lieben

Voor:
Tanden Bleken Amsterdam Voor 2
Na:
Tanden Bleken Amsterdam Na 2

Tanden Bleken Amsterdam heeft veel tevreden klanten, sommigen van deze waren zo aardig hun ervaring te delen.

“Ik ben uitstekend geholpen. Ik zag van tevoren een beetje tegen de behandeling op, maar het is me allemaal erg mee gevallen. Het resultaat was zelfs beter dan ik verwacht had.” Mevrouw P. Lieben, Prinsengracht 195.

“Toppraktijk met super vriendelijke mensen! Geen wachttijden en lekker snel weer buiten met witte tanden. Tijdens de behandeling geen centje pijn, ook daarna geen last gehad. Bedankt!” K. Blomqvist, Amsterdam.

“Mijn tanden zijn prachtig wit geworden. Wel een gedoe dat je daarna een poos geen gekleurde dingen mag eten/drinken. Leuke medewerkers, ik kan het iedereen aanraden.” Bettina Daatselaar, Schellingwoude.

Ik ben vrij angstig bij de tandarts, maar ik ben perfect begeleid. Ze leggen van tevoren alles heel duidelijk uit. Het uur was eigenlijk zo om en het eindresultaat is fantastisch!” Marjorie van de Bout, Amsterdam Zuidoost.

“Vrienden hebben mij overgehaald mijn tanden te laten bleken. Ik woon in de Betuwe, dus moest er wel een stukje voor rijden, maar ik ben blij dat ik het gedaan heb! Professioneel en snel, en de prijs viel me ontzettend mee. Mooie witte tanden, ik had het veel eerder moeten doen!”Martin Schenau.

Net terug van tanden blekenen sta om de haverklap voor de spiegel: wat een super witte tanden! Hulde aan het team van Tanden Bleken Amsterdam, en dan vooral Thomas Rietra.”K. Maat, Prinsenstraat 13 te Amsterdam.

Ik heb enkel spijt dat ik er zo lang mee gewacht heb!
J. Olmer-ten Have, Slotervaart.

Tanden bleken Amsterdam heeft mijn gebit uitstekend gebleekt. Prima advies en behandeling. De mondspreider was in het begin wel even wennen, maar het eindresultaat maakte alles goed. Mocht een herhalingsbehandeling ooit nodig zijn, dan kom ik hier zeker terug.
Dhr S. Poolman, Diemen

Mijn gebit is nogal gecompliceerd, maar het is Tanden bleken Amsterdam gelukt om mijn tanden in een mooie wittere kleur te krijgen. Goede praktijk, de medewerkers weten duidelijk wat ze doen. Ook de nazorg was prettig met veel goede adviezen. Nauwelijks iets van de behandeling gevoeld, het is wel lang stilliggen.
Stephan de Jongh, Kamperfoelieweg 12, Amsterdam

Wij danken al onze klanten voor de geweldige reviews!

Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...